Skip to content Skip to footer

Pretul platit de client pentru produsele digitale din magazin este afisat la fiecare produs, in pagina SHOP a SITE-ului.

Produsele digitale se transmit doar in format electronic (la adresa de e-mail specificata in comanda), deci nu exista produse fizice care sa fie livrate clientului. Plata pentru ele se ori online (prin card) ori prin transfer bancar.

Produsele digitale prezentate pe site și care pot fi achizitionate/accesate sunt fisiere Word sau PDF. Este obligatia si responsabilitatea cumparatorilor sa se asigure ca dispozitivele pe care vor primi produsele cumparate pot descarca aceste fisiere, inainte de a realiza achizitia.

In masura in care clientul a primit un link de download valid se va considera ca serviciul pe care SC FISCALITATE ACCOUNTING LEADER SRL s-a obligat sa il presteze a fost indeplinit si acceptat de client. Linkurile de download oferite clientului nu pot fi retrase odata ce au fost trimise. In aceste situatii nu este posibila returnarea contravalorii acestor servicii.

In situatia in care clientul achizitioneaza un produs digital care nu este compatibil cu dispozitivul, nu va fi posibila returnarea contravalorii produselor atat timp cat clientului i s-a livrat un link de download valid pentru fisiere in formatul specificat mai sus.